Access Bars

Az ACCES BARS™ a világon már 46 országban elérhető és rohamosabban terjedő személyiségfejlesztő modell. Egy érintés alapú, finom módszer, mely a tudatra hatva lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk sok-sok korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől. Az eredmény ahhoz hasonlítható, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, ezáltal nyerve több “tárhelyet”, hogy életre hívjunk valami egészen újat. Mindegy, hogy tudatosan, vagy tudat alatt tároltam az akadályokat.

Az "access" szó magyarul hozzáférést, bemenetet, a "bars" pedig sávokat, pontokat jelent. Gary Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a technikát, melynek lényege a fejen található 32 ponton, és azok megérintésének, lefogásának kombinációin alapul.

A Bárok futattása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat. A kezelések hatására kapcsolataink javulhatnak, egészsügyi problémáink is, a gyerekek tanulási képességei, készségei ugrásszerűen nőhetnek. Segít abban, hogy megerősödjön benned a befogadás képessége, és ezáltal könnyedebben éld az életed. Könnyebben lásd meg a lehetőségeidet, és hozz döntéseket. Vissza kaphatod az életbe és a magadba vetett hitet, önbizalmadat, teremtő erődet, lelkesedésedet.

Az Access másik fontos eszköze a Barokon kívül a "Kérdésben lenni".

A válaszok keresése helyett kérdések feltevésével tudunk elengedni, változtatni berögzült nézőpontjainkat, melyek nem tudatos szinten határozzák meg mindennapjainkat. Ha hajlandóak vagyunk kérdésekben élni és a választ, a hogyant nem határozzuk meg elménkkel, végtelen lehetőségek befogadására leszünk alkalmasak.

 

Két kérdést érdemes alkalmazni, ha változtatni kívánunk az eredményen:

 

Hogyan lehetne ez még ennél is jobb?

Mi más lehetséges még?

 

Kit lehet kezelni Access Bars-al?

Mindenkit, akadálya nincs.

Kezelés időtartama: 1 óra - 1,5 óra, gyerekeknek 30 perc.

Hogyan zajlik a kezelés?

Fekszel kényelmesen, míg a kezelő finoman érinti a pontjaidat a fejeden, ami lágy és kellemes, akár és el is alhatsz. Kipihened magad és közben egyre jobban mükődnek a dolgok körülötted. Ha akarsz, beszélgethetsz is.