Bemutatkozás

 

"Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni." -Walt Dísney

 

Vérné Nagy Mária egészségtan tanár, kineziológus vagyok. Sokakhoz hasonlóan, engem is a saját élmény és tapasztalat hozott arra az útra, hogy a kineziológia csodáját más számára is megmutathassam. Az életem része már több éve, és ahogyan fejlődnek az egyes ágak, igyekszem lépést tartani, és minden új ismeretet integrálni a meglévők közé. Az önfejlesztés, a tanulás alapkövetelmény ebben a hivatásban, mindez azért, hogy a leghatékonyabb megoldást tudjam biztosítani számodra.

Az oldásokra sokféle problémával érkeztek hozzám, hatékonyan tudtam segíteni ovisnak, kisiskolás gyerekeknek, pályakezdőknek hivatásuk elindításánál, élsportolóknak, üzletembereknek, tanároknak, bölcsésznek, anyáknak és férjeknek-feleségeknek, párkeresőknek, babára váróknak, és az élet egyéb területein tevékenykedő számtalan egyedi problémával rendelkező embernek egyaránt.
Gyerekekkel, kamaszokkal foglalkozni különösen nagy élmény számomra. Boldog vagyok, ha közel engednek magukhoz, bepillantást nyerhetek kis világukba és elfogadják az oldás jótékony hatását. Jól együttműködöm óvónőkkel, tanítókkal, tanárokkal, akik a kineziológiában megélt saját tapasztalataik után oldásra küldik saját kis tanítványaikat. Hálás vagyok a nyitottságukért, hogy a napi rutin tanítás mellé beépítettek néhány tanulást segítő kineziológiai gyakorlatot.
Egyéni terápiás kezeléseket, tanácsadást végzek és előadásokat tartok.

Ha „dolgozom”, nincs idő, nem létezik más, csak én és a kliens, valódi Flow-élmény. Lázár Vilmos mondta egyszer: „Azt csinálhatom, amihez értek, amit mindennél jobban szeretek. Hobbi ez, de a lehető legkomolyabban fogom fel, mondhatnám, hivatásszerű hobbi. Hajtom a lovaimat, s megpróbálom belőlük is, magamból is a maximumot kihozni.”

Én is ezt teszem, kihozom magamból és a hozzám fordulókból is a maximumot. Viszont a munka része a tiéd, az önmagadhoz vezető utat egyedül Te találhatod meg, kísérőd viszont lehetek az úton….

 

Várlak szerettel!

 

Bejelentkezés: +36 30 651 8320