Vendégkönyv

Dátum: 2015.10.17

Feladó: DT

Tárgy: Oldás

Kedves Marcsi!
Az a változás, ami az első oldás óta - négy hónap alatt -bekövetkezett, hihetetlen! Újra vannak terveim, céljaim. Újra szeretek enni, sütni-főzni és bár szerintem soha nem leszek már olyan, mint a betegségem és az azt követő rossz időszak előtt, nagyon hálás vagyok neked mert segítettél abban, hogy megtaláljam a kiutat!
Köszönöm!

Dátum: 2015.11.09

Feladó: Marcsi

Tárgy: Re:Oldás

Én is köszönöm Neked! A kitartást, és a munkát, amit magadba fektettél, hogy egyenes legyen a további út! :)

Dátum: 2014.11.01

Feladó: Gemini

Tárgy: némán élni

Már fél éve némán éltem az életem, mikor ajánlották a kineziológiát a problémámra. Egy viharos magánéleti vita közepén rám ordítottak, hogy ne szólalj meg! Hallgass! Menekültem, bolyongtam, míg a hozzátartozóim rám találtak és orvoshoz kerültem. Viszont nem tudtam többé megszólalni. Olyan, mintha valami megakadályozta volna, hogy hang hagyja el a számat. Orvoshoz járás, pszichológushoz járás, gyógyszerek, semmi sem segített, csak írásban tudtam közölni azt, amit akarok. Az a borzasztó, hogy már meg sem akartam szólalni! Csak a családomnak volt ezt nehéz viselni, így elvittek oldásra. És átszakadt a gát! Sírtam. 2 órán keresztül sírtam. Már tudtam, hogy mi miért történik, tudtam, hogy mit akarok. Akkor még nem ment, nagyon kifáradtam. De 2 hét múlva kimondtam újra a legszebb szót a gyermekemnek, szeretlek. És szép lassan visszakaptam az életemet. Hálás vagyok Marcsi, hogy segítettél! Köszönöm!

Dátum: 2014.10.09

Feladó: Olivér

Tárgy: kinez

A világ belülről változik. Viszont egyedül segítség nélkül elképzelhetetlennek tartom ezt a változást,ugyanis az érzelmi és viselkedés minták,amelyek az életemet befolyásolják,azok mélyen a tudatalattiban munkálkodnak. Én a kinez nélkül nem tudnám a régi,már haszontalanná vált mintáimat felülírni. Szerencsére összefutottam Máriával 4 évvel ezelőtt és Ő segít a változásban! :) 4 éve töretlenül járok és valószínű mindig jól jön majd a segítség,hogy a kitűzött céljaimat együtt érjük el.
Köszönöm!

Dátum: 2014.10.10

Feladó: Mária

Tárgy: Re:kinez

Én is! :)

Dátum: 2014.10.07

Feladó: Gerendai Károly

Tárgy: betegség

Sajnos egy betegség miatt kellett segítséget kérnem Máriától. Klinikán kezeltek, de segítséget kellett kérnem.Tudtam, hogy ez a módszer nem a gyógyításról szól,mégis olyan lelki támogatást kaptam, ami nélkül nem tudtam volna a mélységeket elhagyni és elmerülök, talán soha ki nem kerülök belőle többé. Szeretnék ilyen segítőt mindenki mellé, aki úgy érzi, hogy a poklot járja, nem találja a kivezető utat. Az orvos és a gyógyszer tette a dolgát és Mária segítségével én is, könnyebben vettem a nehézségeket, a fájdalommal teli napokat. Ma már a gyógyulás útján járok, kevesebbet találkozunk. Kívánom,hogy akinek nagy szüksége van, találjon rá. Én örülök, hogy rátaláltam.

Dátum: 2014.09.16

Feladó: Kovács István András

Tárgy: Köszönet

Kedves Marika !
Én egy szóval szeretném megköszönni ...KÖSZÖNÖM !
Csodálni való türelmed van.Szívesen jövök máskor is....
egyben kívánok Neked sok-sok sikert.

Dátum: 2014.02.13

Feladó: Lilla

Tárgy: Dadogás

Mi a kisfiunkkal jártunk oldásra Marcsihoz. Róla annyit kell tudni, hogy nagyon későn kezdet el beszélni,és mire nagy nehezen megszólalt, elkezdett dadogni. Majdnem egy évig hordtam pszichológushoz, ami eleinte jó is volt, de ha valami érte, rögtön visszatért a dadogása, sokszor nem értettük, mit mond. Persze azt is hozzá kell tennem, hogy ő nagyon félénk, hamar sírva fakad, önbizalma szinte semmi. Hát eléggé el voltam keseredve én is. Találkoztunk egy jó ismerőssel,és ő ajánlotta, hogy vigyük el a Marcsihoz, hátha segít. Nem igazán tudtuk, mit jelent a KINEZIOLÓGIA, de úgy voltunk vele, hogy bármit, ami segít! Először augusztusban voltunk,és azóta is rendszeresen járunk, mert sokat javult a kisfiunk. Sokkal hamarabb "feloldódik", bátrabb,mint előtte, többet beszél, megmondja, ha valami történik vele, és megszűnt a dadogása!!! A logopédus munkája is hatékonyabb azóta, mert néhány hangot helytelenül ejtett. Azt azért még el kell mondanom, hogy rendszeresen csináljuk a gyakorlatokat, amiket házi feladatnak kapunk Marcsitól. Nem kell fárasztó dologra gondolni, egyszerű, de hatásos, már néha én is csinálom :)
Marcsi nagyon ért a gyerekek nyelvén, kisfiam szeret hozzá járni! Én ajánlom mindenkinek, aki egy kicsit is szeretne változtatni életminőségén.

Dátum: 2014.02.08

Feladó: Ari

Tárgy: kineziológia

Nem tudtam túlsokat a kineziológiáról és sajnálom,hogy csak most jutottam bővebb információhoz..Az a véleményem, hogy az emberek többsége ilyen jellegű problémávial nem is igen foglalkozik. Mindenkinek nagyon ajánlom ezt a módszert,hiszen az első alkalom után már érzékelhető a poziti változás "bogyók szedése nélkül".Marcsi nagyon profin végzi a munkáját.Mindenkinek csak javasolni tudom ezt a módszert. Köszi Marcsi!

Dátum: 2014.01.05

Feladó: Anikó

Tárgy: kineziológia,oldás

Gyermekem problémájával fordultunk először Marcsihoz. Nem igazán tudtam miről is szól a kineziológia, de mint aggódó szülő bármire képes voltam, vagyok, hogy a kicsikémnek jó legyen. Az első foglalkozás alkalmával láttam, hogyan dolgozik, és elég szkeptikusan álltam a dolgokhoz, de azt éreztem, hogy folytatnunk kell, mert attól, hogy én nem látom át, nem érzem át, attól még segíthet. Nos kijelenthetem, SEGÍTETT!!!
Azóta én is részesültem oldásban. :)
Hihetetlen élmény volt! Napokig úgy éreztem, hogy méterekkel járok a föld felett, fülig érő szájjal, tele boldogsággal! Megfogalmazódott bennem: "Kérek még!!!!"
Remélem többen is át akarják majd élni ezt a csodálatos élményt! Mindenképp megéri! :)
Köszönjük Marcsi a kedvességed, a türelmed, a szaktudásod! :)

1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása