Vendégkönyv

Dátum: 2018.06.12

Feladó: Laura

Tárgy: Tanulási zavar,szorongás

Lányom tanulási zavar veszélyeztetettséggel kezdte az iskolát.Feladatok értelmezésében segítségre szorult,az összefüggéseket,szabályokat nehezen ismerte fel.Egy idő után a kudarcot nagyon nehezen tűrte,a házi feladat írása sírással kezdődött és végződött,szorongott iskolába induláskor.Ez a szorongás végül annyira elhatalmasodott,hogy naponta többször is minden ok nélkül elsírta magát.Egy éve járunk kezelésekre és mára a szorongásnak nyoma sincs,kiegyensúlyozott és vidám,egyedül tanul,segítség nélkül.A szabályok felismerése már nem okoz gondot.Megszűnt a szorongás és a tanulási zavar is!Köszönjük:)

Dátum: 2018.04.11

Feladó: Margó

Tárgy: oldás

Sziasztok! A 7 éves kislányom körülbelül 3 éve elkezdte sebesre nyalni a száját,amivel rengeteget szenvedett.Nem tudta megmondani hogy miért csinálja,úgy tűnt akaratán kívül teszi! Nagyon sokat szenvedtünk vele,a gyerekorvos szerint unatkozott és azért nyalja,adott krémet rá,ami jónak tűnt ideig óráig .Sajnos azt is lenyaltuk! :( Elküldtek minket a gyerek pszichiátriára ott kaptunk házi feladatot az úgynevezett kötelező esti szájnyalás a tükör előtt. Azt mondták ez be szokott válni mert majd így ezáltal megunja és abba hagyja! Az okát még mindig nem tudtuk,és sajnos ez sem vált be,hanem még csúnyább lett a szája! Ezek után egy kedves családtagom segítségével vittük el Marikához,aki EGY oldással a három évet meghaladó kínlódást gyökeresen megváltoztatta. :) Hihetetlen volt mindenki számára de a lányom azóta nem nyalja a száját ! Nem győzök hálálkodni,nagyon szépen köszönjük Marika! :) És garantálom hogy találkozunk még! :)

Dátum: 2015.10.17

Feladó: DT

Tárgy: Oldás

Kedves Marcsi!
Az a változás, ami az első oldás óta - négy hónap alatt -bekövetkezett, hihetetlen! Újra vannak terveim, céljaim. Újra szeretek enni, sütni-főzni és bár szerintem soha nem leszek már olyan, mint a betegségem és az azt követő rossz időszak előtt, nagyon hálás vagyok neked mert segítettél abban, hogy megtaláljam a kiutat!
Köszönöm!

Dátum: 2015.11.09

Feladó: Marcsi

Tárgy: Re:Oldás

Én is köszönöm Neked! A kitartást, és a munkát, amit magadba fektettél, hogy egyenes legyen a további út! :)

Dátum: 2014.11.01

Feladó: Gemini

Tárgy: némán élni

Már fél éve némán éltem az életem, mikor ajánlották a kineziológiát a problémámra. Egy viharos magánéleti vita közepén rám ordítottak, hogy ne szólalj meg! Hallgass! Menekültem, bolyongtam, míg a hozzátartozóim rám találtak és orvoshoz kerültem. Viszont nem tudtam többé megszólalni. Olyan, mintha valami megakadályozta volna, hogy hang hagyja el a számat. Orvoshoz járás, pszichológushoz járás, gyógyszerek, semmi sem segített, csak írásban tudtam közölni azt, amit akarok. Az a borzasztó, hogy már meg sem akartam szólalni! Csak a családomnak volt ezt nehéz viselni, így elvittek oldásra. És átszakadt a gát! Sírtam. 2 órán keresztül sírtam. Már tudtam, hogy mi miért történik, tudtam, hogy mit akarok. Akkor még nem ment, nagyon kifáradtam. De 2 hét múlva kimondtam újra a legszebb szót a gyermekemnek, szeretlek. És szép lassan visszakaptam az életemet. Hálás vagyok Marcsi, hogy segítettél! Köszönöm!

Dátum: 2014.10.09

Feladó: Olivér

Tárgy: kinez

A világ belülről változik. Viszont egyedül segítség nélkül elképzelhetetlennek tartom ezt a változást,ugyanis az érzelmi és viselkedés minták,amelyek az életemet befolyásolják,azok mélyen a tudatalattiban munkálkodnak. Én a kinez nélkül nem tudnám a régi,már haszontalanná vált mintáimat felülírni. Szerencsére összefutottam Máriával 4 évvel ezelőtt és Ő segít a változásban! :) 4 éve töretlenül járok és valószínű mindig jól jön majd a segítség,hogy a kitűzött céljaimat együtt érjük el.
Köszönöm!

Dátum: 2014.10.10

Feladó: Mária

Tárgy: Re:kinez

Én is! :)

Dátum: 2014.10.07

Feladó: Gerendai Károly

Tárgy: betegség

Sajnos egy betegség miatt kellett segítséget kérnem Máriától. Klinikán kezeltek, de segítséget kellett kérnem.Tudtam, hogy ez a módszer nem a gyógyításról szól,mégis olyan lelki támogatást kaptam, ami nélkül nem tudtam volna a mélységeket elhagyni és elmerülök, talán soha ki nem kerülök belőle többé. Szeretnék ilyen segítőt mindenki mellé, aki úgy érzi, hogy a poklot járja, nem találja a kivezető utat. Az orvos és a gyógyszer tette a dolgát és Mária segítségével én is, könnyebben vettem a nehézségeket, a fájdalommal teli napokat. Ma már a gyógyulás útján járok, kevesebbet találkozunk. Kívánom,hogy akinek nagy szüksége van, találjon rá. Én örülök, hogy rátaláltam.

Dátum: 2014.09.16

Feladó: Kovács István András

Tárgy: Köszönet

Kedves Marika !
Én egy szóval szeretném megköszönni ...KÖSZÖNÖM !
Csodálni való türelmed van.Szívesen jövök máskor is....
egyben kívánok Neked sok-sok sikert.

Dátum: 2014.02.13

Feladó: Lilla

Tárgy: Dadogás

Mi a kisfiunkkal jártunk oldásra Marcsihoz. Róla annyit kell tudni, hogy nagyon későn kezdet el beszélni,és mire nagy nehezen megszólalt, elkezdett dadogni. Majdnem egy évig hordtam pszichológushoz, ami eleinte jó is volt, de ha valami érte, rögtön visszatért a dadogása, sokszor nem értettük, mit mond. Persze azt is hozzá kell tennem, hogy ő nagyon félénk, hamar sírva fakad, önbizalma szinte semmi. Hát eléggé el voltam keseredve én is. Találkoztunk egy jó ismerőssel,és ő ajánlotta, hogy vigyük el a Marcsihoz, hátha segít. Nem igazán tudtuk, mit jelent a KINEZIOLÓGIA, de úgy voltunk vele, hogy bármit, ami segít! Először augusztusban voltunk,és azóta is rendszeresen járunk, mert sokat javult a kisfiunk. Sokkal hamarabb "feloldódik", bátrabb,mint előtte, többet beszél, megmondja, ha valami történik vele, és megszűnt a dadogása!!! A logopédus munkája is hatékonyabb azóta, mert néhány hangot helytelenül ejtett. Azt azért még el kell mondanom, hogy rendszeresen csináljuk a gyakorlatokat, amiket házi feladatnak kapunk Marcsitól. Nem kell fárasztó dologra gondolni, egyszerű, de hatásos, már néha én is csinálom :)
Marcsi nagyon ért a gyerekek nyelvén, kisfiam szeret hozzá járni! Én ajánlom mindenkinek, aki egy kicsit is szeretne változtatni életminőségén.

1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása